Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Опорни точки при създаване на герой
Нед Ное 19, 2017 12:38 am by Admin

» Правила на форума
Съб Ное 18, 2017 11:48 pm by Admin

» When you spend so long trapped in darkness, you find that the darkness begins to stare back
Чет Ное 16, 2017 12:31 am by Nymeria.

» Dahlia Archeron | The Seer of the Night Court | Lily James | Free |
Нед Ное 12, 2017 12:08 am by Admin

» Nehemia Archeron | Aishwarya Rai | Reserved |
Съб Ное 11, 2017 11:31 pm by Admin

» Freya Darkbringer | Third in Command in Night Court | Gage Golightly | Free |
Съб Ное 11, 2017 10:00 pm by Admin

» The house of Light
Съб Ное 11, 2017 12:04 am by Admin

» Личната резиденция на Господарката
Пет Ное 10, 2017 11:54 pm by Admin

» The House of Marble
Пет Ное 10, 2017 11:40 pm by Admin

Top posting users this month

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 20, на Пон Окт 23, 2017 7:55 pm

Опорни точки при създаване на герой

Go down

Опорни точки при създаване на герой

Писане by Admin on Нед Ное 19, 2017 12:38 amCharacter Sheet

✯Започнете с името, расата на героя /Върховен елф, Низш елф, човек, древен и т.н. / и реалната му възраст. Важно тук е да се отбележи, че герои на повече от 500 години ще са рядкост и няма да бъдат допускани без предварително разрешение от екипа.

✯Сюжетът във форума ще се развива във времева линия 5 века след края на събитията в книга трета от поредицата, почти всички герои от книгите вече няма да са измежду живите, но все пак техните действия в миналото ще имат някакво отражение върху живота на наследниците им. Ако желаете героят ви да е познавал канонизиран герои, първо говорете с мен, за да избегнем недоразумения.

✯Задължително е да отбележите коя страна е заемал героя ви във войната отпреди 50 години, т.н. "Война на Дворовете". Можете да изберете между Традиционалистите - това са Върховните Елфи, които вярват че превъзхождат по сила и красота Низшите елфи и не ги признават за равни. От другата страна на конфликта ще се намират Революционерите - Низшите елфи, както и Върховни елфи, които се борят за равноправието и идеята, че всички елфи трябва да се обединят под едно общо име и да имат равни права. Всеки двор ще притежава елфи и от двете фракции. Всеки двор ще се е сблъскал с вътрешни и между дворови войни през периода от десет години, през който е траела войната. Тук имате голямо поле за измисляне на оригинална история /какво е преживял героя, загубил ли е близък във войната, какво е мнението му, как се отразила войната на сегашното му положение и т.н. /. В края на войната, няма явен победител, тъй като всеки двор желае да върне мира над земите си. Сключен е Договор между двете фракции с който е решено, някогашните територии наречени "Ничията земя" както и част от териториите на Соларните Дворове да бъдат отстъпени, за да бъде формиран т.н. Осми двор - Дворът на Залеза. Той се управлява не от Велик Господар, а от най-изявения генерал на Низшите елфи, който сега наричат с прозвището "Кралят на Залеза". В Двора на Залеза всички Низши елфи, които желаят могат да заживеят сред своите братя и сестри, без да скланят глава пред Върховните елфи от другите дворове.

✯ След като измислите това, помислете върху това какъв ще е героят ви по професия. Всеки има свое място в даден двор, а възможностите са много. Героят ви може да бъде обикновен фермер или прочут певец, собственик на ресторант или актьор, Илириански войн от Двора на Нощта или изискан Лорд от Висшето общество. Това зависи изцяло от вас.
queen of light
it is during our darkest hours we must strive to see the light
 

avatar
Admin
High Lady of the Day Court
High Lady of the Day Court

FC : Candice Swanepoel
Живее във: : Day Court ; Annora -the City of Thousand suns
Длъжност : High Lady of Day court

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите