Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Опорни точки при създаване на герой
Нед Ное 19, 2017 12:38 am by Admin

» Правила на форума
Съб Ное 18, 2017 11:48 pm by Admin

» When you spend so long trapped in darkness, you find that the darkness begins to stare back
Чет Ное 16, 2017 12:31 am by Nymeria.

» Dahlia Archeron | The Seer of the Night Court | Lily James | Free |
Нед Ное 12, 2017 12:08 am by Admin

» Nehemia Archeron | Aishwarya Rai | Reserved |
Съб Ное 11, 2017 11:31 pm by Admin

» Freya Darkbringer | Third in Command in Night Court | Gage Golightly | Free |
Съб Ное 11, 2017 10:00 pm by Admin

» The house of Light
Съб Ное 11, 2017 12:04 am by Admin

» Личната резиденция на Господарката
Пет Ное 10, 2017 11:54 pm by Admin

» The House of Marble
Пет Ное 10, 2017 11:40 pm by Admin

Top posting users this month

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 20, на Пон Окт 23, 2017 7:55 pm

Групи и обяснения за расите

Go down

Групи и обяснения за расите

Писане by Admin on Нед Окт 29, 2017 12:23 amThe High Lords
Великите Господари

Пролет, Лято, Есен, Зима, Утро, Ден и Нощ – Седемте двора на Притиан, всеки управляван от Велик господар, до един смъртоносни по свой собствен начин. Те не просто са силни, те са самата сила. Всеки от тях притежава сила, която ги отличава от другите елфи така както боговете се различават от хората. Титлата се предава кръвно, тя не може да бъде взета насила или предадена на чужд човек. Велик Господар/Господарка става най-силният от поколението на настоящия Господар/Господарка. Децата на Господарите притежават техните сили, но след смъртта на господаря/господарката, тяхната сила се прехвърля в най-силния член от поколението, не първородния. Затова, често се срещат вражди и съперничество между наследниците-претенденти за титлата. Силите им са свързани с Дворовете, които управляват – Господаря на Пролетта умее да се превъплътява във всякакво животно или звяр или части от тях.. По пожелание, той може да превръща и поданиците си в животни с определена цел. Той има и контрол над въздуха.
Господаря на Лятото притежава пълен контрол над водата ; На Есента се отрежда контрол над огъня, а на Зимата - Леда. В сезонните дворове цари времето от годината на който е кръстен дворът. Соларните дворове от друга страна са малко по-различни - При тях частта от денонощието на която е отреден двора им е най-красива и дълга. Господаря на Нощта владее контрол на тъмнината и съзнанието на съществата, Господарката на Деня владее светлината и умее да разваля проклятия. Зората притежава силата да лекува всички болести и рани. Сред всички тях има още един двор, наречен Двора на Залеза, който не се управлява от Велик Господар, а от Крал.

High Fae
Върховни елфи

ВЪРХОВНИТЕ ЕЛФИ СА ИЗВЕСТНИ КАТО УПРАВЛЯВАЩОТО ОБЩЕСТВО НА ЕЛФИЧЕСКИЯ СВЯТ. ТЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ НИСШИТЕ ЕЛФИ С ТОВА, ЧЕ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ХОРА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЛЕКО ЗАОСТРЕНИТЕ УШИ, НЕЗЕМНА КРАСОТА И ГРАЦИЯ. ВЪРХОВНИ ЕЛФИ ЖИВЕЯТ НАВСЯКЪДЕ В СЕВЕРА НА ЗЕМЯТА. НА КОНТИНЕНТА ПРИТИАН ЗЕМЯТА Е РАЗДЕЛЕНА НА 7 КРАЛСТВА /ДВОРА/ - 4 СЕЗОННИ - ДВОРА НА ПРОЛЕТТА, ЛЯТОТО, ЕСЕНТА И ЗИМАТА И 3 СЛЪНЧЕВИ- ДВОРА НА ЗОРАТА, ДЕНЯ И НОЩТА. ВЪРХОВНИТЕ ЕЛФИ СА ПО-СИЛНИ И МОГЪЩИ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ЕЛФИ И МОГАТ ДА ПРИТЕЖАВАТ УНИКАЛНИ СПОСОБНОСТИ, КОИТО ВАРИРАТ ПО НИВО НА СИЛА. НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНАТА СИЛА Е Ответрянето / Телепортация /WINNOWING/.
◆ СЕНЧЕСТИ ПЕВЦИ /SHADOWSINGERS/, КОИТО ПРИТЕЖАВАТ СПОСОБНОСТТА ДА ЧУВАТ И ЧУВСТВАТ НЕЩА, КОИТО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ. ТЕ СА ОБГРАДЕНИ ОТ ВИДИМИ СЕНКИ, КОИТО ИМ ШЕПНАТ. СЕНЧЕСТИТЕ ПЕВЦИ ИМАТ СПОСОБНОСТТА ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В СЯНКА. ТОВА ГИ ПРАВИ ОТЛИЧНИ ШПИОНИ И ЖЕЛАНИ ПОДАНИЦИ В ДВОРОВЕТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ЕЛФИЧЕСКИ ТЕРИТОРИИ.
◆ДАЕМАТИ /DAEMATI/ - ЕЛФИ, КОИТО ИМАТ СПОСОБНОСТТА ДА НАВЛИЗАТ В УМА НА ДРУГ ЧОВЕК, КАТО МОГАТ ДА ЧЕТАТ МИСЛИТЕ МУ, ДА МУ ВЪЗДЕЙСТВАТ ИЛИ ДОРИ ДА РАЗРУШАТ УМА МУ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ СИЛАТА И ТРЕНИРАНОСТТА СИ.

Lesser Fae
Низши елфи

КЪМ НИСШИТЕ ЕЛФИ СПАДАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЕЛФИ, КОИТО НЕ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ХОРА ИЛИ ПРИЛИЧАТ НА ТЯХ, НО СЕ РАЗЛИЧАВАТ С НЕЩО, НАПРИМЕР СИНЯ КОЖА, РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ КРИЛА, ПЛАВАТЕЛНИ ЦИПИ, ОПАШКИ, РОГА И Т.Н. ТЕ НАСЕЛЯВАТ ВСИЧКИ ЕЛФИЧЕСКИ ТЕРИТОРИИ. НЯКОИ ИМАТ ОТБЛЪСКВАЩ ВЪНШЕН ВИД, НАПРИМЕР ВИДЪТ НАРЕЧЕН СЮРИЕЛИ. ТЕ ИМАТ БЕЗКРАЙНО ЗНАНИЕ ЗА ВСИЧКО И ВСИЧКИ. АКО НЯКОЙ УСПЕЕ ДА УЛОВИ СЮРИЕЛ, МОЖЕ ДА МУ ЗАДАДЕ ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ И СЮРИЕЛЪТ ЩЕ МУ ОТГОВОРИ. ТЕ НЕ МОГАТ ДА ЛЪЖАТ. НО ОСВОБОДЯТ ЛИ СЕ ОТ КАПАНА СИ, БИХА ВИ УБИЛИ.
НИЗШИТЕ ЕЛФИ НЕ СА СИЛНИ КОЛКОТО ВЪРХОВНИТЕ ЕЛФИ И ОБИКНОВЕНО ИМАТ САМО ЕДНА СПЕЦИФИЧНА СИЛА. КЪМ ТЯХ СПАДАТ БОГЕ, НАГА, ПУКА, АТОРИ и други.
КЪМ НИСШИТЕ ЕЛФИ СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ И ИЛИРИАНЦИТЕ ОТ ДВОРА НА НОЩТА - елфи-воини със закръглени уши, като човешките и големи и силни крила, подобни на прилепите. Те се обучават и живеят във военни лагери. Илирианците имат свои обичаи и начин на живот. След като младите Илирианци достигнат възраст преминават през специален Ритуал в Илирианските планини, като крилата им биват вързвани и не получават оръжия. Те трябва да убиват за да оцелеят, за да може само най-силните и достойните Илирианци да станат войни. Обикновено се движат на бойни групи, като най-често копелетата са с най-нисък ранк до края на живота си и трябва да се борят за храната и подслона си. ТАКИВА СА И СЕРАФИМИТЕ ОТ ДВОРА НА ДЕНЯ, С АНГЕЛСКИ КРИЛА И ПЕРЕГРИНИТЕ ОТ ДВОРА НА ЗОРАТА С КРИЛА ПОДОБНИ НА ПТИЦИТЕ. 

КРАЛСТВОТО ХАЙБЕРН Е НАСЕЛЕНО С КРИЛЕ ПОДОБНИ НИСШИ ЕЛФИ С ОТБЛЪСКВАЩ ВЪНШЕН ВИД И КРИЛА,НАРЕЧЕНИ АТОРИ/НЕ СЕ ИГРАЯТ/.
The Ancient Ones
Древните

ТОВА Е ГРУПАТА НА ДРЕВНИТЕ СЪЩЕСТВА, КОИТО НЕ ПРИНАДЛЕЖАТ НИТО КЪМ ЕЛФИТЕ, НИТО КЪМ ХОРАТА.
ТЕ СА ДОШЛИ ПРЕЗ ПРОЦЕП ОТ ДРУГИ СВЕТОВЕ И СА ОСТАНАЛИ НА ТОЗИ СВЯТ СЛЕД КАТО ПОРТИТЕ СА БИЛИ ЗАТВОРЕНИ. ДРЕВНИТЕ ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА ПО-СТАРИ И ОТ САМИЯ ПРИТИАН И СА ДОШЛИ ТУК, МНОГО ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВЯТ ВЪРХОВНИТЕ ГОСПОДАРИ. ТЕЗИ СЪЩЕСТВА ПРИТЕЖАВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СИЛА И НЯКОГА СА БИЛИ ПОЧИТАНИ КАТО БОГОВЕ. ТЯХНАТА ЕСТЕСТВЕНА ФОРМА НЕ Е ЧОВЕШКА, А В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ НЯМАТ ТАКАВА ИЛИ СА СИ СЪЗДАЛИ ЧОВЕКОПОДОБНО ТЯЛО. ТЯХНОТО ВРЕМЕ ОТДАВНА Е ОТМИНАЛО И ТЕ НЕ СЕ МЕСЯТ В ДЕЛАТА НА ВЪРХОВНИТЕ ГОСПОДАРИ. НЯКОИ ОТ ДРЕВНИТЕ СА ЗАТОЧЕНИ В ЗАТВОРИ, ДРУГИ ЖИВЕЯТ СВОБОДНО.

Humans
Хора

В ДАЛЕЧНОТО МИНАЛО ХОРАТА СА БИЛИ РОБИ НА ЕЛФИТЕ. ЧАСТ ОТ ЕЛФИТЕ СЕ БИЯТ НА СТРАНАТА НА ХОРАТА И УСПЯВАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ПЪРВАТА ВОЙНА СРЕЩУ ХАЙБЕРН. СЛЕД КРАЯ НА ВОЙНАТА Е ИЗДИГНАТА МАГИЧЕСКА БАРИЕРА- СТЕНАТА, КОЯТО РАЗДЕЛЯ СВЕТА НА СЕВЕР И ЮГ. ЮЖНИТЕ ЗЕМИ ПОЛУЧАВАТ ХОРАТА. СТЕНАТА ПАЗИ ХОРАТА ОТ ЕЛФИТЕ ЦЕЛИ 500 ГОДИНИ, ПРЕДИ ХАЙБЕРН ДА УСПЕЕ ДА Я РАЗРУШИ. СЪЮЗЪТ НА ХОРА И ЕЛФИ ОТНОВО ПОБЕЖДАВА ХАЙБЕРН ВЪВ ВТОРАТА ВОЙНА. ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 5 ВЕКА, ПРИТИАН И ЧОВЕШКИТЕ ЗЕМИ СА В МИРНИ ОТНОШЕНИЯ, ОСЪЩЕСТВЯВАТ ТЪРГОВИЯ, А РАСИЗМЪТ И ОМРАЗАТА СА РЯДКО СРЕЩАНИ. ЗЕМИТЕ НА ХОРАТА СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ КРАЛЕ И КРАЛИЦИ, ИМПЕРАТОРИ И Т.Н.Скоро ще бъдат добавени още раси !
avatar
Admin
High Lady of the Day Court
High Lady of the Day Court

FC : Candice Swanepoel
Живее във: : Day Court ; Annora -the City of Thousand suns
Длъжност : High Lady of Day court

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите